SYOA
Een weg naar gezondheid

Aad Verweij

Geboren: september 1951
Fysiotherapeut (geregistreerd lid van KNGF)
Master of Science Manuele Therapie (geregistreerd lid van NVMT)
Acupuncturist (geregistreerd lid van NVA)

C.V. Bekijken

Visie en profiel

Visie: Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen aan een wereld waarin wij met elkaar om kunnen gaan in warmte, respect en betrokkenheid en meer aandacht zullen geven aan wat ons verbindt in plaats van wat ons onderscheidt. De natuurlijke verbinding met elkaar is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Helaas zijn we er vaak niet meer van bewust en hebben we deze verbinding afgedekt. SYOA is het proces van ,,ontdekken“ dat ik iedereen schenken wil.

Ervaring: Na mijn studie fysiotherapie-opleiding ben ik 10 jaar hoofd geweest van een fysiotherapie-afdeling van een verpleeghuis. Daarna ben ik een eenmanspraktijk begonnen en begeleid ik vanaf 1976 cliënten, die fysieke klachten hebben door een verminderd herstelvermogen.

De oosterse filosofie zit in mijn genen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik vanaf mijn vroege jeugd t/m het heden mijzelf ,,ontdekt‘’ heb via de oosterse martial arts zoals judo, taekwondo, kendo, aikido, tai-chi en qigong.

De ervaringen tijdens mijn eigen ontdekkingstocht, de oosterse filosofie, de kennis vanuit de acupunctuur en de manuele therapie en de praktische ervaring die ik opgedaan heb tijdens het jarenlange begeleiden van clienten, individueel en in groepsverband zijn de voedingsbodem voor het ontstaan van SYOA.

Specialiteit: De begeleiding van cliënten met chronische pijn.