SYOA
Een weg naar gezondheid

Contact

Mijn praktijk  Centrum Preventieve Geneeskunst is  gevestigd in Studio Oost West en bevindt zich op de begane grond, Westblaak 122 C. 

Route vanuit hoofdingang naar Studio Oost West is geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur: Na binnenkomst in de centrale hal ( Naast restaurant Shabu Shabu in het Thornico building ) loop je rechtdoor voorbij de receptie en de trap, aan het einde ga je rechtsaf door een glazen deur. Je bent nu in de gemeenschappelijke ruimte, loop hier ongeveer 25 meter rechtdoor en aan je rechterhand is de ingang naar de praktijk, Unit 122C. Je kunt gewoon naar binnen lopen en voorbij de keuken plaatsnemen in de wachtruimte. 

Voor 8.30 uur en na 16.30 uur loop je voorbij Shabu Shabu en de centrale receptie .Een paar units verder zie je aan de linkerkant Studio Oost West. Nadat je  via de glazen buitendeur in het halletje komt. Bel je aan en ik kom naar je toe. 

Bus, Metro en Tram zijn op korte loopafstand. Als je met de auto komt kun je parkeren in de parkeergarage om de hoek: Apcoa Parking Hartmansstraat.

Adres Studio Oost West

Westblaak 92-122/unit C
3012 KM Rotterdam

Tel 010-4294504
info@syoa.nl

Neem vrijblijvend contact op